zondag 29 maart 2015

Voor het eerst... en voor het laatst

Indrukken van het openingsfeest.
Voor het eerst voeren vandaag boten uit vanuit het Huis van de Watersport. Voor het eerst werd een overwinning van Hemusjeugd (meisjes tot 16 jaar) op de jeugdhead gevierd in de nieuwe kantine.

Daarmee is bereikt wat bereikt moest worden. De roeisport heeft een nieuw onderkomen in Amersfoort en kan hier vanuit de toekomst tegemoet.

Voor het laatst wordt dit blog geschreven. De gebruikers hebben zich het gebouw eigen gemaakt. Het doel van dit blog, toekomstige gebruikers betrekken bij het nieuwbouwproces, is vervallen. Met veel plezier werden foto's en allerlei wetenswaardigheden hier gepost, om virtueel mee te leven met het bouwproces. Vanaf nu kan iedereen met eigen ogen zien hoe het gebouw zich zal ontwikkelen tot een thuisbasis voor sportieve en recreatieve roeiers. De geur van bier en pizza's heeft zich inmiddels tot in de kleine hoekjes van het pand verspreid. Laat nu de geur van zwetende roeiers zich daar maar mee mengen. Uw bloggers worden weer gewoon uw roeimaten. Met sportieve groet!

De allereerste boot wordt klaargemaakt voor vertrek.

Gebruikers nestelen zich in de kantine.

De vloot is ook thuis!