zondag 28 december 2014

Zonnepanelen geplaatst

Vang dat zonlicht!
Omdat de dekvloer moest drogen, kon binnen in het Huis van de Watersport in de donkere dagen voor kerstmis niet veel gebeuren. Dat nam niet weg dat men op het dak aan de slag kon met het monteren van de 42 zonnepanelen. De panelen zijn van de dijk af nauwelijks zichtbaar, maar zullen zeker hun best gaan doen om de exploitatiekosten van de nieuwe watersportaccommodatie beheersbaar te maken.

De rubbermatten zijn gearriveerd. Deze moeten voorkomen dat bij het weghangen van de riemen de bladen de bestrating kunnen raken. Nu liggen de matten nog even op de vloer, maar dit wordt straks nog netjes weggewerkt, zodat het rubber aansluit bij het vloerpeil.

De dekvloer op de bovenverdieping is inmiddels droog. Het vocht dat is vrijgekomen hangt nu allemaal aan de binnenkant van de nieuwe kantine, waar het langs de vensters druipt. De komende dagen moet dat er uit ventileren. Nogmaals hopen dat de zon nog even zijn best blijft doen.

En over ventileren gesproken. De luchtbehandelingsinstallatie is gebracht. Deze moet straks zorgen voor een uitstekend klimaat, zowel in de kantine, de kleedkamers als in de fitnessruimte. Installatiebedrijf Madern gaat deze straks aansluiten.

De vloer is droog, de rest nog vochtig.

De rubbermatten worden straks verzonken weggewerkt.

De luchtbehandelingsinstallatie moet nog wel worden uitgepakt.