vrijdag 27 februari 2015

Weer een oplevering verder!

Onder een bleek zonnetje liep vrijdagochtend een bont gezelschap van wijze mannen door het Huis van de Watersport. Er werd opgeleverd! Kritisch werden details bekeken, en aantekeningen gemaakt van 'puntjes' waar nog wat werk te doen is. Echt 'klaar' is het gebouw nog niet; er is wat tegenslag met de vloer van de bovenverdieping die maar niet goed wil drogen, er is een stalen balk die het gewicht van de paneelwand niet aan blijkt te kunnen, maar dat mag de pret niet drukken: al met al begint het er wel op te lijken! 





Er is weer flink wat progressie gemaakt: de gaskachel is gemonteerd - en getest, hij wordt goed warm! Met één druk op de afstandsbediening warm je volgende winter je roei-voeten op! Voorlopig ruikt het apparaat alleen nog een beetje 'nieuw'.
Links naast de kachel zie je -ingeklapt- de groene paneelwand. Die zorgt ervoor dat de kantine straks en twee verschillende ruimtes verdeeld kan worden.

Het systeemplafond - dat er niet bepaald als een doorsnee plafond uitziet- is ook af. Wat doen die vlekken op het plafond? Het zijn bomen waar je straks met je kopje koffie onder mag zitten. Je zult zien dat het zo werkt. Alsof je buiten zit.


Ook op andere plekken wordt gewerkt aan de realisering van een mooi Huis van de Watersport: deze lading hout is opgehaald in een bos. Dit zijn de stammetjes waarvan plakjes gezaagd worden die de voorkant van de ronde bar zullen gaan bedekken.