vrijdag 1 augustus 2014

We worden beroemd!

Hier is ons water, ons Huis van de Watersport
Dankzij internet zijn de "15 minutes of fame", die Andy Warhol ons in het vooruitzicht stelde, wel erg dichtbij gekomen. Een link op een website is snel gemaakt en wie weet klikt er ook nog eens iemand op, die de gevonden informatie zo leuk vindt dat de link nog eens gedeeld wordt.

En zo is dit blog over de vorderingen rond het Huis van de Watersport sinds kort ook te bereiken via de site "Ons water in Nederland". Oja, hier is de link en iets preciezer: hier.

De website is een initiatief van alle overheidsinstanties die in Nederland iets over het water te zeggen hebben. En dat is een hele lijst. Van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu via de Provincies en Waterschappen tot de vereniging van waterwinbedrijven en Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Via de website willen deze organisaties de Nederlanders bewust maken van wat er allemaal komt kijken bij schoon en veilig water, maar er zijn ook veel tips te vinden voor leuke uitstapjes op en rond het water.

Het is de bedoeling dat alle provincies via de website aan bod komen. Drie provincies hebben inmiddels informatie aangeleverd, waaronder Utrecht. We zijn benieuwd welke watersportverenigingen in de komende maanden hun vijftien minuten aandacht gaan grijpen.