donderdag 27 februari 2014

STRAKS: 2. Appen op de apenrots.

deel 2 van een serie over de details van het nieuwe gebouw voor Hemus.

Het Huis van de Watersport moet voor iedereen worden. Hemus alleen al is nogal een divers clubje bij elkaar. Krasse knarren die al jaren samen elke week hetzelfde stukje roeien in dezelfde boot, je ziet flexibele moeders en zzp-ers die via de inloopuren in een gelegenheidsploeg stappen wanneer het hen zo uitkomt, en er is, niet te vergeten een flinke groep enthousiaste jeudleden. 

Als je 15 bent boeit het ritueel van koffie-aan-de-bar na de training niet. Liever nog een beetje hangen, een beetje appen, maar dan wel een beetje chill. En liever op een eigen plek. 

Daarom krijgt het Huis van de Watersport straks een niet-te-missen chillplek. Je zult het gelijk zien bij binnenkomst op de bovenverdieping. We noemen het voorlopig de apenrots. Waar je kunt wachten tot je ploeg compleet is. Of gewoon nog even hangen na het roeien. Geen tafel met stoelen dus, maar een hangplek. 

Paar zitzakken erbij en klaar zou ik zeggen. Voor stopcontacten wordt gezorgd. En voor iets van een memobord. Voorkeuren? Commentaar? Of mist er nog iets? Laat het me maar weten!   

Met mooi weer hang je natuurlijk niet op de apenrots maar buiten op het terras. Hoe maken we daar iets van voor jullie? Verzin iets leuks en wie weet wordt het straks nog beter dan je gedacht had! Misschien dat iemand een actie op touw moet zetten voor hangmatten op het terras. Of een schommelbank.